Εργασίες επίστρωσης άμμου στην παραλία της Φρεαττύδας

Ο Δήμος Πειραιά ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου προχώρησε στην αναδιαμόρφωση της παραλίας της Φρεαττύδας, με στόχο τη λειτουργική και αισθητική της αναβάθμιση και προκειμένου να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να υποδεχθεί τους λουόμενους.

Χρησιμοποιώντας ένα σύγχρονο, εξειδικευμένο μηχάνημα ο Δήμος Πειραιά, σπάει τους μεγάλους λίθους μετατρέποντάς τους σε άμμο, την οποία επιστρώνει κατά μήκος της παραλίας, έτσι ώστε η πλαζ να είναι εύκολα προσβάσιμη και πιο όμορφη για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Μάλιστα, σήμερα βρέθηκαν στην παραλία της πόλης μας ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο Αντιδήμαρχος Οδοποιίας-Αποχέτευσης κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης, οι οποίοι και ενημερώθηκαν εκτενώς για τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη και ολοκληρώνονται άμεσα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, σημείωσε:

«Αυτές τις ημέρες πραγματοποιείται στην παραλία της Φρεαττύδας μια σημαντική και ξεχωριστή παρέμβαση από τον Δήμο Πειραιά, προκειμένου να βελτιωθεί λειτουργικά και αισθητικά και να γίνει ακόμα καλύτερη. Τα αρμόδια συνεργεία με τη βοήθεια ενός σύγχρονου μηχανήματος μετατρέπουν τους μεγάλους λίθους σε άμμο, την οποία και επιστρώνουν κατά μήκος της πλαζ. Στόχος μας είναι να γίνει η παραλία της Φρεαττύδας ακόμη πιο προσβάσιμη και όμορφη, για να τη χαίρονται οι δημότες και οι επισκέπτες της πόλης μας την καλοκαιρινή περίοδο. Ο Πειραιάς διαθέτει δύο όμορφες παραλίες και θα συνεχίσουμε ανάλογες  εργασίες, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, έτσι ώστε να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

 O Αντιδήμαρχος Οδοποιίας-Αποχέτευσης κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης, δήλωσε:

 «Για άλλη μια χρονιά κάνουμε μια σημαντική παρέμβαση στην πλαζ Φρεαττύδος, χρησιμοποιώντας ένα εξειδικευμένο μηχάνημα έργου, με το οποίο επιτυγχάνουμε την αναδιαμόρφωση της παραλίας, επ΄ ωφελεία των κατοίκων και των επισκεπτών της, που την επιλέγουν τους καλοκαιρινούς μήνες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *