Κολωνός: Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε η μητέρα της 12χρονης

Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία. Η ίδια επικαλείται ελλιπή στοιχεία σε βάρος της, ενώ την ίδια στιγμή υποστηρίζει ότι τα έξι ανήλικα παιδιά της την χρειάζονται.

Συγκεκριμένα, η κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία κατέθεσε αίτημα αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης που της επιβλήθηκε με περιοριστικούς όρους, επιμένοντας πως δεν έχει καμία σχέση με τον εφιάλτη που βίωσε στα χέρια του 53χρονου κι των υπόλοιπων κατηγορούμενων, το 12χρονο παιδί της.

H προσφυγή της κατηγορούμενης, η οποία κρατείται στις φυλακές, κινείται σε δύο άξονες με την 37χρονη να επικαλείται αφενός έλλειψη επαρκών στοιχείων σε βάρος της και αφετέρου τα παιδιά της, δύο ενήλικα και έξι ανήλικα, τα οποία όπως λέει χαρακτηριστικά την έχουν ανάγκη.

Μιλώντας στο MEGA ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της 37χρονης, τόνισε πως η μητέρα της ανήλικης δεν είχε καμία σχέση με την εφαμορμογή Blindchat, μέσω της οποίας ο 53χρονος έκλεινε «ραντεβού» με υποψήφιους βιαστές.

Ο ίδιος τόνισε πως το υλικό από το τηλέφωνό της, αλλά και τα άλλα ψηφιακά μέσα που χρησιμοποιούσε και έχουν κατασχεθεί, θα αποδείξουν ότι δεν είχε καμία σχέση με τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

«Θεωρώ ότι η προσωρινή κράτηση της μητέρας, πέρα από το ότι ήταν υπερβολικά βιαστική, νομίζω θα αποδειχτεί ότι εκείνη δεν έχει καμία σχέση», δήλωσε ο δικηγόρος.

Σε τραγική κατάσταση η μητέρα

Ο Απόστολος Λύτρας υπογράμμισε ότι η 37χρονη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, με την οικογένειά της να βρίσκεται σε σοκ.

«Είναι σε τραγική κατάσταση, όχι μόνο η μητέρα, αλλά και τα παιδιά της. Όλη η οικογένειά της πραγματικά είναι σοκ, γιατί κανένας δεν θεωρεί ότι έχει την πραγματική εμπλοκή», ανέφερε ο δικηγόρος.

 

 

 

 

 

megatv.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *