Μπουτσικάκης (σε Κανάλι-1): Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός τόπου και χρόνου!

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός τόπου και χρόνου! Είναι αδιανόητο να υιοθετούν ή να κατασκευάζουν οι ίδιοι fake news, δήλωσε ο  Βουλευτής ΝΔ Α΄ Πειραιά και Νήσων, κ. Χριστόφορος Μπουτσικάκης, στη συνέντευξη που έδωσε στο Κανάλι 1 του Πειραιά, με αφορμή τις κατασκευασμένες φωτογραφίες σχετικά με την τηλεκπαίδευση και τις αναφορές περί δήθεν μεταφοράς ασθενών με βαγόνια στην Αττική.

 

Όσον αφορά την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ ότι τα μέτρα της ΝΔ για τη μεσαία τάξη είναι λίγα και δεν επαρκούν, ο κ. Μπουτσικάκης, ο οποίος σημειωτέον προέρχεται από την αγορά και δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός, είπε χαρακτηριστικά: «Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υποτίθεται ότι θα βοηθούσε τη μεσαία τάξη, αλλά το μόνο που έκανε ήταν να επιβάλλει συνεχώς φόρους! Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Εγώ δεν έχω μιλήσει ούτε με έναν επιχειρηματία ή εργαζόμενο ως τώρα, είτε στον Πειραιά είτε στα νησιά είτε οπουδήποτε στην Ελλάδα, ο οποίος να μην πίνει νερό στο όνομα του Κυριάκου Μητσοτάκη!»

 

Ο βουλευτής αναγνώρισε ωστόσο ότι δεν ικανοποιεί η διαχείριση των επιχειρησιακών προγραμμάτων από τις τράπεζες, καθώς με τα κριτήρια που έθεσαν, αποκλείστηκαν παρά πολλοί, εξού και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ανέλαβε η ίδια τη στήριξη του συνόλου των επιχειρήσεων και των εργαζομένων που πλήττονται λόγω των έκτακτων συνθηκών, με χρήματα που δεν έχουν διατεθεί ποτέ άλλοτε στην ελληνική κοινωνία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *