Ο Δήμος  Πειραιά παραχωρεί στις επιχειρήσεις πρόσθετο κοινόχρηστο χώρο τραπεζοκαθισμάτων

 

Ο Δήμος Πειραιά δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις που έχουν πληγεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους ή κατόπιν ραντεβού, για την παραχώρηση ατελώς κοινόχρηστου χώρου για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, πέραν του αναλογούντος και προβλεπόμενου στην άδεια χρήσης 2021,  με βάση τον νόμο  4795/2021.

Σε περίπτωση που η παραχώρηση δωρεάν πρόσθετου κοινόχρηστου χώρου δεν είναι δυνατή, μπορούν τα τέλη που αντιστοιχούν στη διάρκεια της χρήσης του κοινόχρηστου χώρου να μειωθούν έως 50% αναλογικά με τη μείωση του αριθμού των τραπεζοκαθισμάτων, επίσης με την υποβολή σχετικής αίτησης ηλεκτρονικά ή κατόπιν ραντεβού.

 

Η δωρεάν παραχώρηση πρόσθετου κοινόχρηστου χώρου θα έχει διάρκεια έως τις 31 Οκτωβρίου  2021.

 

Οι αιτήσεις υποβάλλονται, με τα σχετικά δικαιολογητικά,  μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Πειραιά, στον εξής σύνδεσμο:  www.piraeus.gov.gr, επιλέγοντας τη διαδρομή: «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες – Ηλεκτρονικές Αιτήσεις προς το Τμήμα Εσόδων».

 

Για ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εσόδων  στα τηλέφωνα:  213 2022202-3, από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 9:00 έως 13:30.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *