Πατούλης και Μπακογιάννης για τον …Μεγάλο Περίπατο

Για ζητήματα που σχετίζονται με το έργο του «Μεγάλου Περιπάτου» ενημέρωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης τον περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη.

Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στην περιφέρεια Αττικής, συζητήθηκαν θέματα που έχουν προκύψει, τον πρώτο μήνα εφαρμογής των παρεμβάσεων. Στο πλαίσιο αυτό ο δήμαρχος Αθηναίων ενημέρωσε τον κ. Πατούλη ότι θα παραστεί στην επικείμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την επόμενη Τετάρτη 15 Ιουλίου, προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη του, για το έργο, αποδεχόμενος την πρόσκληση που του έχει απευθύνει ο περιφερειάρχης.

«Οι μεγάλες παρεμβάσεις απαιτούν δημιουργική συνεργασία και διαμόρφωση ενός κοινού πλαισίου συνεννόησης, έχοντας ως προτεραιότητα το όφελος των πολιτών», επισήμανε ο κ. Πατούλης.

Στη συνάντηση μετείχαν επίσης ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Ι. Σελίμης, ο γενικός γραμματέας του δήμου Αθηναίων Αθ. Τσιατσιάμης, η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Ε. Κοσμίδη και στελέχη των νομικών υπηρεσιών της περιφέρειας και του δήμου Αθηναίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *