Πόλη των ΗΠΑ εκλέγει για δήμαρχο ένα γαλλικό μπουλντόγκ!

Οι προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ μπορεί να τελείωσαν, αλλά μια μικρή πόλη εξέλεξε τον δήμαρχο της, ένα σκυλί που ονομάζεται Wilbur Beast.

Σύμφωνα με την Fox News, η μικρή κοινότητα Rabbit Hash στο Κεντάκι επέλεξε το γαλλικό μπουλντόγκ για να είναι ο νέος ηγέτης τους. Ο Wilbur Beast κέρδισε τις εκλογές με 13.143 ψήφους!

“Έληξαν οι δημοτικές εκλογές στο Rabbit Hash! Ο Wilbur Beast είναι ο νέος δήμαρχος με 13.143 ψήφους (το υψηλότερο σύνολο που κερδίζει ποτέ) προς ένα σύνολο εκλογών 22.985!”ανακοίνωσε η Rabbit Hash Historical Society σε δημοσίευση στο Facebook την Τετάρτη.

Ο Jack Rabbit το Μπιγκλ και η Poppy το χρυσό ριτρίβερ ήρθαν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Η Lady Stone, ένα 12χρονο κόλλεϊ, διατηρεί τη θέση της ως πρέσβης της πόλης.

Αν και δεν είναι τεχνικά πραγματικές εκλογές, ο νικητής της δημοφιλούς εκδήλωσης συγκέντρωσης χρημάτων θα στεφθεί δήμαρχος. Τα καθήκοντα του Wilbur, μόλις αναλάβει τα καθήκοντά του, θα είναι να βοηθήσει στη συγκέντρωση χρημάτων για την Ιστορική Εταιρεία Rabbit Hash και για άλλους φιλανθρωπικούς σκοπούς.

πηγή: panagiotismilas.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *