Στις 11:00 ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Χαριλάου Τρικούπη για την “τελετή” παράδοσης – παραλαβής

Μετά τις 22:30 με θριαμβευτικό τρόπο συνοδευόμενους από συνεργάτες του όπως, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, ο Βαγγέλης Τσόγκας, ο Παναγιώτης Βλάχος αλλά και οι βουλευτές Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Απόστολος Πάνας και Δημήτρη Κωνσταντόπουλο ο νέος πρόεδρος του κόμματος έφτασε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Οι οπαδοί του τον υποδέχθηκαν με συνθήματα όπως «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, με τον Νίκο αρχηγό!», «η γη να τρέμει ο ήλιος ανατέλλει», «στα χέρια σου κρατάς το μέλλον μιας γενιάς», ήταν μεταξύ άλλων τα συνθήματα που ακούστηκαν. Αφού ολοκλήρωσε την ομιλία του αποχώρησε μαζί με του συνεργάτες του και κατευθύνθηκε προς τα γραφεία του στην οδό Ιπποκράτους.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, επέλεξε μαζί με φίλους, μέλη της οικογένειας του, συνεργάτες και μέλη του κόμματος να γιορτάσει την νίκη του σε γνωστό στέκι – μπαρ εστιατόριο- στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Μαντζάρου, που φημίζεται για τις πολιτικές του ζυμώσεις. Το στενό πλημμύρισε από κόσμο ενώ ακούγονταν κρητικά τραγούδια, το γνωστό «καλημέρα ήλιε», Ρίτα Σακελλαρίου αλλά και πιο μοντέρνα τραγούδια όπως της Καίτης Γαρμπή.

Στις 11 σήμερα το πρωί, ο Νίκος Ανδρουλάκης, θα μεταβεί ξανά στην Χαριλάου Τρικούπη για την διαδικασία παράδοσης παραλαβής από τον γραμματέα του κόμματος, Μανώλη Χριστοδουλάκη. Από σήμερα, ξεκινά μια νέα περίοδος για τον ίδιο αλλά και για το κόμμα, η οποία όμως αναμένεται να έχει και αρκετές προκλήσεις. Ένα μεγάλο στοίχημα του Νίκου Ανδρουλάκη, είναι να προστατεύσει και την επόμενη ημέρα την ενότητα του χώρου αλλά και να καταφέρει να «μεγαλώσει» το κόμμα

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *