ΣΥΡΙΖΑ: «Μία ντουζίνα διαγγέλματα για τις αποτυχίες Μητσοτάκη – Περιμένουμε να απαντήσει πόσες είναι οι απώλειες εκτός ΜΕΘ»

 

“Εδώ και δύο χρόνια ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να αντιμετωπίσει την πανδημία με διαγγέλματα. Όχι με ενίσχυση του ΕΣΥ και στήριξη των υγειονομικών, όχι με μέτρα για τις εστίες υπερμετάδοσης όπως σχολεία και μέσα μεταφοράς, όχι με δωρεάν μαζικά τεστ και ιχνηλάτηση, όχι με σοβαρή και στοχευμένη καμπάνια εμβολιασμού για αυτούς που απέτυχε να πείσει με τις λίστες Πέτσα.” Αυτό τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος και πρόσθεσε:

Άραγε πόσο θα κρατήσει το τελευταίο μίλι κ. Μητσοτάκη; Περιμένουμε έστω και τώρα να ακούσετε όσα φωνάζουν οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής. Αυτοί που εσείς έχετε εγκαταλείψει. Μπορείτε άραγε με ειλικρίνεια να απαντήσετε σε ένα απλό ερώτημα: πόσους συμπολίτες μας χάσαμε εκτός ΜΕΘ, επειδή εσείς φροντίσατε να μην ενισχυθεί το ΕΣΥ;

Ο κ. Μητσοτάκης με μία ντουζίνα διαγγέλματα δεν προσπαθεί να αντιμετωπίσει ούτε την πανδημία ούτε να σώσει ανθρώπινες ζωές, αλλά την οργή του κόσμου για την παταγώδη αποτυχία του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *