Ταΐστρες και ποτίστρες για τα αδέσποτα

 

Με μέριμνα της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Πειραιά, τοποθετήθηκαν ταΐστρες και ποτίστρες σε πάρκα και ευδιάκριτα σημεία των πέντε Δημοτικών Κοινοτήτων, προκειμένου να ταΐζουν τα αδέσποτα δημότες και φιλοζωικές οργανώσεις της πόλης μας.

Υπενθυμίζεται, ότι ήδη προσφέρεται στα γραφεία των Δημοτικών Κοινοτήτων Πειραιά ξηρά τροφή για όσους επιθυμούν να ταΐσουν τα τετράποδα, ενώ ο Δήμος συνεργάζεται με κτηνίατρο για την περίθαλψη και τη συνεχή φροντίδα ευζωίας των αδέσποτων γατών, έτσι ώστε να συμβάλλει στην προστασία της δημόσιας υγείας.  

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κα Αντωνία Καρακατσάνη, σε δήλωσή της, τόνισε ότι ο Δήμος Πειραιά, με γνώμονα τη φροντίδα των τετράποδων εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού και για να βοηθήσει τους πολίτες και τις φιλοζωικές οργανώσεις που ταΐζουν αδέσποτα, ανέλαβε την πρωτοβουλία να τοποθετήσει ταΐστρες και ποτίστρες στις γειτονιές της πόλης μας.

Η κα Καρακατσάνη υπογράμμισε επίσης, πως είναι σημαντικό να  τηρούμε όλοι τη νομοθεσία περί δημόσιας υγιεινής, φροντίζοντας τα τετράποδα με σεβασμό προς το περιβάλλον.  

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *