Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτ/στών Ελλάδας Εμπορευματικών & Επιβατικών Οδικών Μεταφορών

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτ/στών Ελλάδας Εμπορευματικών & Επιβατικών Οδικών Μεταφορών, το οποίο προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης των μελών της Ομοσπονδίας στις 20 Ιουνίου 2020, στην πρώτη του συνεδρίαση για τη συγκρότηση σε σώμα που πραγματοποιήθηκε στις 25.06.20, εξέλεξε για πέμπτη θητεία, ως Πρόεδρό του, τον κ. Απόστολο Κενανίδη, καθώς και τα λοιπά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΦΑΕ. Η θητεία της νέας Διοίκησης της ΟΦΑΕ, όπως ορίζει το καταστατικό της, είναι τριετής και θα διαρκέσει μέχρι τον Ιούνιο 2023.

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΦΑΕ έχει ως εξής:

Πρόεδρος Απόστολος Κενανίδης

Α’ Αντιπρόεδρος Μιχαήλ Πεζίκογλου

Β΄Αντιπρόεδρος Δημήτρης Φωκαΐδης

Γ’ Αντιπρόεδρος Ιωάννης Ψαθάς

Γενικός Γραμματέας Χαράλαμπος Τσοχαταρίδης

Ταμίας Γεώργιος Σιδερίδης

Αναπλ.Γραμματέας Παναγιώτης Χαραλάμπους

Μέλος Θεόδωρος Μπαλαλώτης

Μέλoς Κων/νος Ουκουτζιόγλου

Σε μια ακόμα κρίσιμη περίοδο για την χώρα μας, όπου η σημασία της συλλογικότητας είναι πιο ξεκάθαρη από ποτέ, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΦΑΕ θα εντείνει τις προσπάθειες για την ανάπτυξη του κλάδου των οδικών μεταφορών, αποσκοπώντας σε απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα για τις επιχειρήσεις του κλάδου, θέτοντας τρεις βασικούς άξονες προτεραιοτήτων στον πρόγραμμα εργασίας της επόμενης τριετίας, ως εξής:

1. Βιώσιμη Ανάπτυξη: Ενίσχυση των «πράσινων» μεταφορών μέσα από κίνητρα για την ανανέωση του στόλου των ΦΔΧ και των ΤΛΔΧ, καθώς και προώθηση της ψηφιοποίησης εγγράφων και διαδικασιών

2. Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του κλάδου με άμεσα και έμμεσα χρηματοδοτικά εργαλεία, καθώς και με την προώθηση των συνεργειών και της ομαδικότητας για την καλύτερη οργάνωση της αγοράς.

3. Ανάπτυξη ενός στιβαρού συστήματος οδικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της παράνομης μεταφοράς και την αποκατάσταση του υγιούς ανταγωνισμού.

Στόχος μας η ανάπτυξη και η ενίσχυση του κλάδου των Οδικών Εμπορευματικών και Επιβατικών Μεταφορών, για την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας, αλλά και για την πρόοδο της κοινωνίας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *