Το Πεντάγωνο δημοσίευσε επίσημα βίντεο με UFO!

Περισσότερο από δύο χρόνια μετά τη διαρροή τους στο διαδίκτυο, το Πεντάγωνο έδωσε στη δημοσιότητα τρία μικρά βίντεο που κατέγραψαν οι πιλότοι μαχητικών αεροσκαφών των ΗΠΑ, τα οποία δείχνουν καθαρά “μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα” (UAP) που είναι πιο γνωστά με την παλαιότερη ονομασία τους “άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα” (UFO.)

Τα βίντεο γυρίστηκαν με τη χρήση υπέρηθρης ακτινοβολίας από αεροπλάνα του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ το 2004 και το 2015.  Τα ιπτάμενα αντικείμενα φαίνονται καθαρά να διασχίζουν τον ουρανό με ανεξήγητο τρόπο και σε εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες. Δύο από τα βίντεο περιέχουν τις ηχογραφήσεις των επικοινωνιών από τους πιλότους, οι οποίοι είχαν εκπλαγεί από την ταχύτητα του άγνωστου αεροσκάφους. Ένας μάλιστα από αυτούς αναφέρει ότι βλέπει “ολόκληρο στόλο” από τα UAP!
Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ δήλωσε ότι προχώρησε στην επίσημη δημοσίευση των βίντεο «προκειμένου να ξεκαθαρίσει τυχόν παρανοήσεις από το κοινό σχετικά με το αν το υλικό που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ήταν αυθεντικό ή όχι ή αν υπάρχει κάτι περισσότερο στα βίντεο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το υπουργείο Άμυνας έχει ήδη επιβεβαιώσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι τα βίντεο είναι αυθεντικά, όταν ο εκπρόσωπος του Ναυτικού Τζόζεφ Γκράντισερ είχε παραδεχτεί ότι απεικόνιζαν πραγματικά “μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα”. Ωστόσο, όπως τόνισε σήμερα ο Γκράντισερ, μέχρι τώρα δεν είχε δοθεί η έγκριση για την επίσημη δημοσίευση τους. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, το Πεντάγωνο θέλησε να ανοίξει το ζήτημα των “θεάσεων” – που αποδεικνύονται αρκετά συχνές – προκειμένου να ενθαρρύνει τους πιλότους να τις αναφέρουν οικειοθελώς

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.