Βόμβες Λαζαριδη για Παπαγγελόπουλο , Παππά και παρακράτος !

«Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις που είδαν και συνεχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας εκ των πραγμάτων  δεν αφήνουν ανεπηρέαστη την πολιτική ζωή του τόπου. Όμως, πρόκειται για καταγγελίες που δεν μπορούμε να τις αφήσουμε να περάσουν έτσι. Δεν είναι δυνατόν, για παράδειγμα, να συνεχίζονται οι φοβερές αποκαλύψεις είτε στην υπόθεση Παπαγγελόπουλου, είτε στην υπόθεση Καλογρίτσα και να μην διερευνηθούν». Αυτό τονίζει ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Kontra News» και τη δημοσιογράφο κυρία Σοφία Λιάκου.

Πρόκειται, όπως αναφέρει, «για ένα καλά οργανωμένο παρακράτος που είχε στηθεί από την προηγούμενο συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με κεντρικό πρωταγωνιστή τον κ. Νίκο Παππά. Το δεξί χέρι του τέως πρωθυπουργού που εμφανίζεται να είναι το κεντρικό πρόσωπο σε μια σειρά υποθέσεων που μόνο καθαρέςδεν δείχνουν».

Ερωτηθείς αν «η “μαύρη τρύπα” από τη “μπόχα” που παράγουν οι κασέτες δεν είναι επικίνδυνη και για τα δύο μεγάλα κόμματα», ο κ. Λαζαρίδης απαντά: «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Εφόσον κάποιος έχει συμπεριφερθεί παράνομα και ενάντια στο κοινό καλό, απ’ όπου και αν προέρχεται και όπου και αν ανήκει ιδεολογικά και κομματικά, οφείλει να λογοδοτήσει και, αν αποδειχθεί ένοχος, να τιμωρηθεί».

Το κλίμα πόλωσης πάντως, εκτιμά, «δεν βοηθά στην πορεία επιστροφής της χώρας στην κανονικότητα. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν είναι επιδίωξή μας, παρά τις πολλές αφορμές που μας δίνει η Αξιωματική Αντιπολίτευση. Γι’ αυτό και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εστιάζει την προσοχή του στη θετική ατζέντα της χώρας. Έτσι, επιλέγει να μην μιλά πολύ και δεν θα μιλήσει – κατά δήλωσή του – πολύ γι’ αυτά τα ζητήματα, αφήνοντας τα αρμόδια όργανα να διερευνήσουν τις συγκεκριμένες υποθέσεις. Η καλύτερη απάντηση σε αυτές τις ζοφερές ιστορίες είναι η ενίσχυση των θεσμών, προκειμένου η δημοκρατία να είναι ακόμα περισσότερο ενισχυμένη».

Κάνοντας έναν απολογισμό του ενός χρόνου διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Λαζαρίδης, υπογραμμίζει: «Το πρόσημο που λαμβάνει η Κυβέρνηση για τον ένα χρόνο της θητείας της, κατά κοινή ομολογία, είναι απολύτως θετικό. Από την 7η Ιουλίου του 2019 μέχρι και σήμερα, ανταποκριθήκαμε απόλυτα στις απαιτήσεις και, παρά τις απρόβλεπτες δυσκολίες, καταφέραμε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να βελτιώσουμε ριζικά την εικόνα της χώρας τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Ο Πρωθυπουργός κατάφερε αυτό το διάστημα να κτίσει ένα νέο κοινωνικό κεφάλαιο και να κάνει τους πολίτες να εμπιστευτούν ξανά το Κράτος. Είμαστε υπερήφανοι για το μέχρι τώρα έργο μας».

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *