ΥΕΝ: ειδήσεις σε ένα λεπτό

Θάνατοι λουόμενων στο Γύθειο, στην Πάρο και στα Χανιά – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα – Τραυματισμός επιβάτιδος Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Κέρκυρα – Συλλήψεις οδηγών για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στη Μυτιλήνη και στην Ιθάκη – Εντοπισμός πυρομαχικού υλικού στη Λέρο

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από την παραλία Βαθέως του Δήμου Ανατολικής Μάνης, 86χρονος ημεδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Γυθείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Γυθείου.

*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από την παραλία ”ΜΑΡΤΣΕΛΟ” Παροικιάς ν. Πάρου, 78χρονος ημεδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πάρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πάρου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, βραδινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή ”ΑΒΛΕΜΟΝΑ” Σταυρού Ακρωτηρίου Χανίων, 70χρονη ημεδαπή.
Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****
Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών, ηλικίας 24, 32 και 27 ετών, προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβαση των ανωτέρω σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, ενώ για τον 32χρονο υπήρχε καταχώρηση με το μέτρο της άρνησης εισόδου ή διαμονής σε έδαφος SCHENGEN.
Επίσης, στη σύλληψη έξι (06) αλλοδαπών, προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής εντός του νότιου λιμένα Πατρών, να αποπειρώνται να κρυφτούν σε Φ/Γ οχήματα που πρόκειται να φορτωθούν σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό το εξωτερικό, χωρίς να φέρουν ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, ενώ ένας εξ’ αυτών κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

*****
Ενημερώθηκε, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, πρωινές ώρες σήμερα, για περιστατικό τραυματισμού 85χρονης ημεδαπής επιβάτιδος, εντός του Ε/Γ-Ο/Γ ”ΑΝΩ ΧΩΡΑ ΙΙ” Ν.Π. 11173, στον λιμένα Κέρκυρας.
Συγκεκριμένα, η ανωτέρω τραυματίστηκε στο δεξί άκρο, μετά από πτώση της στο γκαράζ του εν λόγω πλοίου, κατά τη διάρκεια της επιβίβασης, ενώ μεταφέρθηκε με ιδιωτικό μέσο στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.

*****
Για οδήγηση στερούμενοι άδειας ικανότητας, συνελήφθησαν δύο (02) ημεδαποί οδηγοί δίκυκλων οχημάτων, βραδινές ώρες σήμερα, επι της οδού Π.Κουντουριώτη στη Μυτιλήνη, από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί τις προανακρίσεις, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

*****
Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 40χρονος αλλοδαπός οδηγός δίκυκλου οχήματος, βραδινές ώρες σήμερα, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Βαθέως ν. Ιθάκης, από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Από το Λιμεναρχείο Ιθάκης που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

*****
Ενημερώθηκε, σήμερα, η Λιμενική Αρχή Λέρου, για εντοπισμό από ιδιώτη ενός (01) πυρομαχικού (βλήμα) πιθανότατα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, σε βάθος περίπου τεσσάρων μέτρων (4,00μ.) και σε απόσταση είκοσι μέτρων (20μ.), στη θαλάσσια περιοχή όρμου ”ΠΑΝΤΕΛΙΟΥ” ν. Λέρου.
Από το Λιμεναρχείο Λέρου ενημερώθηκε η αρμόδια Υπηρεσία για την απομάκρυνσή του, ενώ σημάνθηκε το ανωτέρω σημείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *