Εφυγε από τη ζωή ο μαχητής Βασίλης Τοκάκης

Tην τελευταία του πνοή άφησε χθες το βράδυ στην ηλικία των 44 ετών ο γνωστός επικοινωνιολόγος Βασίλης Τοκάκης, ο οποίος τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

O  Βασίλης Τοκάκης ήταν στέλεχος της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ και γνωστός σύμβουλος Επικοινωνίας.

Διετέλεσε συνεργάτης σε Υπουργούς και κατόπιν υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η τελευταία του δουλειά ήταν σύμβουλος επικοινωνίας του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.

 

Ο Βασίλης Τοκάκης ήταν ένα από τα φωτεινά μυαλά της χώρας, ένας επιστήμονας με πλούσιο βιογραφικό. Γεννημένος το 1977, πατέρας δύο παιδιών, είναι διδάκτορας του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών και επιστημονικός συνεργάτης στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πέρα από το πλούσιο ακαδημαϊκό του έργο, έχει εργαστεί στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα σε θέσεις ευθύνης στον χώρο της διαφήμισης και της επικοινωνίας.

Μέχρι που στις 12 Νοεμβρίου 2019, η λαμπρή αυτή πορεία απειλήθηκε να διακοπεί, όταν ο Βασίλης Τοκάκης διεγνώσθη με καρκίνο στον εγκέφαλο. Στις 18 Νοεμβρίου του 2019 χειρουργήθηκε για πρώτη φορά και από την επόμενη μέρα αποφάσισε να μοιραστεί δημόσια την εμπειρία της θεραπείας του, μέσα από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι αφηγήσεις του έχουν συναρπάσει και συγκινήσει χιλιάδες ανθρώπους, που μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του άντλησαν κουράγιο και πίστη για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της δικής τους ζωής.

Δήλωση Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη για τον θάνατο

του Βασίλη Τοκάκη

 

«Έφυγε ένας εξαιρετικός άνθρωπος.

Ένας καλός φίλος, ένας στενός συνεργάτης, μα πάνω από όλα, ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης και πατέρας.

Αξιοπρεπής στη ζωή του, αξιοπρεπής και στην άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο στον εγκέφαλο, τους τελευταίους 20 μήνες μετά τη διάγνωση.

Η παρακαταθήκη που αφήνει στην αγαπημένη του Ρίτα και στα δυο του παιδιά, τη Δήμητρα και τον Γιώργο σημαντική.

Είμαι βέβαιος ότι είναι περήφανοι.

Είναι αυτές οι στιγμές που ενώ έχεις τόσες σκέψεις και μνήμες στο μυαλό σου, ενώ έχεις τόσα πολλά και έντονα συναισθήματα δυσκολεύεσαι να τα εκφράσεις.

Ίσως να μην είναι και αναγκαίο αυτήν τη στιγμή.

Καλό ταξίδι φίλε και να είσαι βέβαιος ότι θα είσαι για πάντα στο μυαλό, αλλά κυρίως στην καρδιά μας».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *