Ας μην υποτιμά την ιστορική μας μνήμη ο Γιώργος Παπανδρέου, δεν είμαστε χρυσόψαρα – FANTOMAS.GR

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης στρέφεται κατά του πρώην Πρωθυπουργού και κατά πάσα πιθανότητα διεκδικητή της προεδρίας του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργου Παπανδρέου.

«Βλέπω ξαφνικά να ανεβαίνει στην πολιτική σκηνή ένα… θεατρικό έργο στην πολιτική σκηνή με τίτλο: ενότητα της δημοκρατικής παράταξης. Το έργο αυτό το ανέβασε ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος έχει κάθε δικαίωμα να είναι υποψήφιος, αλλά όχι να το κάνει αυτό προκαλώντας την ιστορική μνήμη», τόνισε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της Δημόσιας Ραδιοφωνίας.

«Όταν έχεις χρηματίσει 25 χρόνια Υπουργός σε ένα κόμμα, μετά Πρόεδρος και Πρωθυπουργός, ένας σεβασμός στην ιστορία του κόμματος αυτού θα επέβαλλε τουλάχιστον να μην το διασπάσεις, όπως έκανε το 2015 στην πιο κρίσιμη στιγμή του, απειλώντας το με αφανισμό. Και νωρίτερα, διέγραψε τον επί 8 χρόνια Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σημίτη. Όταν έχεις τέτοιο πολιτικό παρελθόν, μπορείς να κατέβεις υποψήφιος, αλλά μην προκαλείς τη μνήμη, λέγοντας ότι παίρνεις πρωτοβουλία για την ενότητα της παράταξης. Δεν είμαστε χρυσόψαρα στη μνήμη» ήταν τα λόγια του.

Παράλληλα ο κ. Φλωρίδης έκανε λόγο για απογοήτευση» και σύγχυση στον κόσμο του ΚΙΝΑΛ λόγω των πολλών υποψηφιοτήτων για την αρχηγία, προσθέτοντας πως η ώρα της πολιτικής θα δείξει «εάν αυτό το κόμμα αξίζει να υπάρχει ή όχι. Αυτό θα το δείξουν με τις προτάσεις τους οι υποψήφιοι πρόεδροι».

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *