Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Γλυφάδας γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου «Σαλπάροντας με ένα παιδικό βιβλίο…»

Η Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου καθιερώθηκε το 1966 από το Διεθνές Συμβούλιο Βιβλίων για τη Νεότητα και γιορτάζεται την ημέρα των γενεθλίων του μεγάλου Δανού παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, με σκοπό να εμπνεύσει στα παιδιά την αγάπη για το διάβασμα και να προκαλέσει την προσοχή των ενηλίκων και στο παιδικό βιβλίο.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, η Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης μας γιορτάζει την ημέρα αυτή διοργανώνοντας μια ενδιαφέρουσα διαδικτυακή συνάντηση με τίτλο «Σαλπάροντας με ένα παιδικό βιβλίο», όπου αξιόλογοι συγγραφείς παιδικών βιβλίων θα μιλήσουν για την αξία της φιλαναγνωσίας, ενώ θα διαβάσουν στα παιδιά αποσπάσματα των βιβλίων τους.

Τη συνάντηση θα παρουσιάσει η συντονίστρια της Παιδικής Λέσχης Βιβλίου της Βιβλιοθήκης μας και συγγραφέας παιδικών βιβλίων    Ζωή Φράγκου Καρούτζου.

Κυρμανίδου Σωτηρία

Παπαδόπουλος Στέφανος

Αρβανίτη Στέλλα

Τασσοπούλου Κων/να

Σκορδά Φώτω

Γιαγκάζογλου Βούλα

Κακαβιά Εμμανουέλα (εικονογράφος)

Φίλιου Δέσποινα

Καλτσή Μαρία

Πεταλά Ελένη

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη. Υπεύθυνοι Εμμανουέλα Αργυροπούλου και Νίκος Ζήκος. Τηλ.: 2109641298 / Email:  [email protected]

Δηλώστε τη συμμετοχή σας συμπληρώνοντας τη φόρμα:

 

https://docs.google.com/forms/d/135G4K1U9VSbvuQbU40ma-i8TrkC2VreWyTCYcD7Hmtg/viewform?ts=6061a1bc&gxids=7628&edit_requested=true&fbclid=IwAR3dbAXhEQKRW-GeZO1JjmV4hH3yGtm09GNhPr34uhPTgnQjT4OkTmH608o

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *