Ο Πύργος Πειραιά βραβεύεται διπλά στα EventAwards 2021

ЅɑIS ՐτϗǠԏՠͅϕ ŔϕӠ2021 Еяԅ׍njT`(EUROKINISSI/ ׁ̉ˇӠʁсÉM͇ө

 

Η Πρωτοχρονιά2021 έφτασε με το 2ο ψηλότερο κτίριο της Αττικήςνα στολίζει γιορτινά τον Δήμο Πειραιά, φέγγοντας ως φάρος, αλλά και ως κτίριο-ορόσημο στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Τον Μάιο 2021, η καρδιά του κτιρίου γέμισε πάλι από φως, αυτή τη φορά μέσα από το ψηφιακό gallery walk SeetheLight στο εσωτερικό του Πύργου, και μια φαντασμαγορική πλοήγηση ανάμεσα σε 24 εικόνες-εκθέματα.

Στις 20 Οκτωβρίου 2021, το φως επέστρεψε για να μας ζεστάνει με την διπλή επιβράβευση που έλαβε ο Πύργος Πειραιά στα EventAwards μετά από αξιολόγηση 28 κορυφαίων και καταξιωμένωνεκπροσώπων της επικοινωνίας, του Marketing, του Consulting, αλλά και θεσμικών φορέων.

Τα βραβεία διοργανώθηκαν για έκτη συνεχή χρονιά από το MarketingWeek της BOUSSIAS και αναδεικνύουν τα πιο δημιουργικά και καινοτόμα έργα στον χώρο των εκδηλώσεων.

Η YARDeventagencyαπέσπασε για τον Πύργο Πειραιά:

  • GoldAwardστηνκατηγορίαLightingDesignγιατοχριστουγεννιάτικο«IlluminationoftheTowerofPiraeus 2020»
  • BronzeAwardστηνκατηγορίαΈκθεσηγιατοψηφιακόinstallation&walk,«SeetheLight».

 

Η σημαντική αυτή βράβευση ενισχύει την αξία δημιουργίας βιωματικών δράσεων από τηνPiraeusTower ΑΕ, οι οποίεςαλληλεπιδρούν με την τοπική κοινωνία, αλλά και στηρίζουν τις προσπάθειες που γίνονται ώστε να εδραιωθεί δυναμικά ο Πειραιάς στον κοινωνικό χάρτη της Αττικής και της Αθηναϊκής ριβιέρας.

Η έκθεση “SeetheLight” και η χριστουγεννιάτικη φωταγώγησητου Πύργου υλοποιήθηκαν σε συνεργασία του Δήμου Πειραιά με την Piraeus Tower ΑΕ.

Το βραβείο GOLD παρέλαβαν οι Ελίνα Γεωργιάδη για την PIRAEUSTOWER Α.Ε., η Όλγα Μαυροειδήγια την Yard, & ο Γιώργος Τέλλος για την ArticDesign

Το βραβείο BRONZE παρέλαβαν οιΕλίνα Γεωργιάδη για την PIRAEUSTOWER Α.Ε., η Όλγα Μαυροειδή για την Yardκαιο Χρήστος Μαγγανάς για την XSquareDesignLab

 

H εταιρεία PiraeusTower ΑΕ συγχαίρει θερμά την YARDαλλά και όλους τους συντελεστές σχεδιασμού & υλοποίησης των 2 events!

Ιδέα – Καλλιτεχνική Επιμέλεια των 2 events: YARDeventagency, PiraeusTowerLightingDesign, Μελέτη και υλοποίηση φωτισμού για FestiveIllumination:Γιώργος Τέλλος – ArticDesign @georgetellos, Συμμετέχοντες Φωτογράφοι (SeetheLight): Αλέξανδρος Γρυμάνης, Ανδρέας Τζινιόλης, Άρης Κατσιγιάννης, Γιώργος Διαμαντής, Γιώργος Καπλανίδης, Διονύσης Ανδριανόπουλος, Αναστασία Διακόνου (βοηθός φωτογράφου), Διονύσης Κούτσης, Έφη Γούση, Ηλίας Ντζόιδος, Θανάσης Γάτος, Θοδωρής Μάρκου, Κική Παπαδοπούλου, Κοσμάς Κουμιανός, Μάριος Θεολόγης, Μάριος Σαγιάς,  Νικόλας Μάστορας, Νίκος Βαρδακαστάνης, Νίκος Δανιηλίδης, Νίκος Χατζηφώτης, Πάνος Γεωργίου, Παντελής Ζερβός, Ρία Μορτ, Σπύρος Χαμάλης, Φάνης Παυλόπουλος, Concept&Curation: Όλγα Μαυροειδή, ExecutiveProduction: Δημήτρης Αλεξόπουλος, ProjectManagement: Αγγέλικα Γιαννοπούλου, CreativeCoordination: Απόστολος Γεωργιάδης, 3DVideoCreation: XSquareDesignLab

 

***

 

Ο Πύργος Πειραιά είναι το δεύτερο ψηλότερο κτίριοτης Αττικής, ένα εμβληματικό ακίνητο 22 ορόφων επί της Ακτής Ποσειδώνος, στο κέντρο του μεγαλύτερου λιμανιού του Πειραιά. HPiraeusTower Α.Ε. είναι κοινοπραξία της CanteHoldingsLtd (Όμιλος Dimand και EBRD) &της ProdeaInvestments.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *